Boek uw glazenwasser bij DeZeem.nl, schone ramen door heel Nederland

Boek nu een glazenwasser

Woont u in een rijtjeshuis en wilt u weten wat de kosten zijn om uw ramen streeploos schoon te krijgen? Of heeft u een bedrijfspand en vindt u het fijn dat uw werknemers in een schoon pand werken en door schone ramen naar buiten kunnen kijken, maar weet u niet wat de kosten voor het zemen van uw ramen zijn? De prijzen voor het zemen en wassen van ramen verschillen nogal eens per woning of pand. Wilt u van tevoren graag weten wat het wassen van de ramen bij u kost? Bereken uw prijs en boek gemakkelijk en snel uw glazenwasser bij DeZeem.nl. Uw ramen streeploos schoon in een mum van tijd. 

Neem contact op

Onze prijzen

De prijsstelling bij DeZeem.nl is zo scherp mogelijk maar verschilt wel iets van
die van traditionele glazenwassers. Van oudsher kwamen glazenwassers periodiek langs op bepaalde vaste plekken waar ze in een keer hele straten deur na deur wasten. Dit betekende dat ze nagenoeg geen voorrijkosten hadden. Een groot nadeel van die aanpak was dat als er in uw straat geen glazenwasser kwam of als u ontevreden was over de glazenwasser in uw straat, er geen alternatief was.


Bij DeZeem.nl werkt dit anders! Onze glazenwassers/franchisenemers komen naar ieder adres in maar liefst acht provincies.
Hieronder vindt u een prijslijst van de gemiddelde kosten voor een wasbeurt.

Vraag vrijblijvend en snel uw online offerte aan

Makkelijk en snel een glazenwasser door heel Nederland boeken? Hieronder kunt u eenvoudig en snel een offerte aanvragen voor een van onze franchisenemers. Vul uw naam en adres in, kies uit de opties en geef eventuele bijzonderheden aan. Wij nemen spoedig contact met u op.


Rijtjeshuis
Appartement
Twee-onder-een-kapwoning
Winkelpand
Vrijstaande woning
Bedrijfspand
Herenhuis
Overig (vul aan in de "Bijzonderheden")

*Verplicht

Gemiddelde kosten

Glazen wassen

 • Rijtjeshuis

  v.a. € 30,-

 • Appartement

  v.a. € 35,-

 • Twee-onder-een-kap

  v.a. € 45,-

 • Winkelpand

  v.a. € 65,-

 • Vrijstaand en herenhuis

  v.a. € 85,-

 • Bedrijfspand

  v.a. € 95,-

Natuurlijk gaat het ene pand sneller dan het andere pand. Laat ons daarom eenvoudig eenmaal uw pand wassen om de exacte prijs te bepalen. Voor meer informatie over onze prijzen of over glazen wassen voor kantoorpanden en bedrijfspanden kunt u vrijblijvend contact met ons opnemen. Stuur een e-mail naar info@dezeem.nl, stuur een WhatsApp of sms naar 06 - 33 61 76 11 of bel 085 - 130 15 27. Onze medewerkers staan graag voor u klaar.